Asiakasrekisteri

Ketjutikki ylläpitää asiakasrekisteriä korjausompelu-, ompelu- ja neuletyöasiakkaistaan. Rekisteriin kerätään asiakkaan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä tarvittaessa kotiosoite, yritys- ja yhdistysasiakkailta Y-tunnus) sekä tiedot tehdystä työstä tai palvelusta sekä sen maksusta. Ketjutikillä on erillinen rekisteri uutiskirjeiden tilaajille.

Asiakastietojen kerääminen ja säilyttäminen

Korjausompelu, ompelu- ja neuletyö asiakkaat:

Lupa tietojen tallettamiseen pyydetään asiakkaalta asiakastapaamisen yhteydessä. Ketjutikki käyttää asiakasrekisterin tietoja yhteydenpitoon, sopimuksen käytäntöönpanoon sekä asiakassuhteen hoitamiseen. Asiakasrekisteri on laadittu Excel-taulukolla ja talletetaan muistitikulle, pilvipalveluun sekä manuaalisesti.  
Ketjutikki arkistoi ja säilyttää manuaalisesti asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden ompelu- ja neuletöiden tiedot sekä maksut erikseen omassa kansiossa henkilön nimellä ja asiakasnumerolla.

Asiakastietoja säilytetään nykyisen tai tulevan asiakassuhteen ajan. Rekisterissä olevien tietojen ajankohtaisuus tarkistetaan kerran vuodessa. Vanhentuneet asiakastiedot poistetaan tarvittaessa.

 Verkkokauppa:

Verkkokaupassa kerätyt asiakastiedot (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoitetiedot) säilytetään vain kyseisen kaupan ajaksi. Tietoja käytetään ainoastaan kyseisen kaupan aikana yhteydenpitoon ja tilauksen toimittamiseen. Asiakastiedot hävitetään 2 kuukauden kuluttua kaupasta.

Asiakastietojen luovuttaminen

Ketjutikki ei luovuta mitään asiakastietoja ulkopuolisille.
Kirjanpitoon (kirjanpitäjälle) menevät vain laskutettavien asiakkaiden tiedot. Ketjutikki laskuttaa ainoastaan yrityksiä tai yhdistyksiä.
Verkkokaupan asiakkaiden tiedoista kirjanpitoon menee ainoastaan asiakkaan nimi ja tuotetiedot.

Asiakasrekisteriin rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa henkilötietonsa kerran vuodessa maksutta. Henkilöllisyys tarkistetaan yhteydenotossa. 

Uutiskirje

Ketjutikki ylläpitää erillistä asiakasrekisteriä uutiskirjeiden tilaajista. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi ja sähköpostiosoite. Rekisteri tallennetaan sähköisessä muodossa. Ketjutikki käyttää uutiskirjeiden lähettämiseen MailChamp -ohjelmaa. Uutiskirjeitä lähetetään 4-6 kertaa vuodessa Ketjutikin valtuuttaman henkilön toimesta. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen eikä luovuteta ulkopuolisille.

 
Pelkkä tietojen lisääminen Asiakasrekisteriin ei anna Ketjutikille lupaa uutiskirjeiden lähettämiseen. Uutiskirjeiden lähettämiseen pyydetään erillinen lupa asiakastapaamisen yhteydessä.

Verkkokaupan asiakas voi tilauksen yhteydessä halutessaan antaa Ketjutikille luvan uutiskirjeiden lähettämiseen. Ketjutikin uutiskirjeen voi tilata myös Ketjutikin nettisivuilta osoitteesta www.ketjutikki.fi

Luvan uutiskirjeen lähettämiseen voi koska tahansa peruuttaa ilmoittamalla asiasta rekisterin hallitsijalle osoitteeseen katri@ketjutikki.fi.

Zettle -Maksupääte

Ketjutikissä käteis- ja korttimaksut hoidetaan Zettle – maksupäätteen avulla. Maksutapahtumasta asiakas saa kuitin sähköpostiin tai tekstiviestillä. Zettlen järjestelmä tunnistaa asiakkaan maksukortin ja sen yhteydessä käytetyn sähköpostiosoitteen. Ketjutikki ei tallenna asiakkaiden yhteystietoja Zettelen järjestelmään.

 

Lisätietoa Zettlen käytöstä ja yksityisyyden suojasta voit lukea tästä.

 

Päivitetty 11.10.2021