Hiekkalaatikon suojapeite

Ketjutikissä tehdään erilaisia ompelutöitä. Ja se onkin tämän työn suola. Mikään työ ei ole liian pieni toteutettavaksi ja erilaiset materiaalit antavat mukavasti haastetta työntekoon. Yhtenä päivänä lyhennetään iltapuvun ohutta sifonkihelmaa ja toisena päivänä otetaan käsittelyyn taipuisa muovi ja tehdään jotain ronskimpaa.

Ompelutöiden ideat syntyvät usein oikeasta tarpeesta. Tästä hyvä esimerkki on hiekkalaatikon suojapeite. Näin kaupunkioloissa vapaana liikkuvat kissat ovat valitettava riesa lasten hiekkalaatikoilla. Myös puiden lehdet ja linnut sotkevat leikkipaikkaa. Omasta tarpeesta lähtenyt idea on nyt jalostettu jo pariin erilaiseen muotoon. Näissä hiekkalaatikon suojapeitteissä materiaalina on mansikkapelloillakin käytettyä PP-muovi, joka läpäisee sadeveden ja kestää aurinkoa (UV-suojaus). Hiekkalaatikon suojapeitteet tehdään mittatilaustyönä muotoon ommeltuna aina kyseiseen laatikkoon. Joten oli laatikko sitten neliö, kuusi- tai kahdeksankulmainen, suojapeite asettuu aina hyvin laatikon päälle. 

Suojapeite ommellaan mittojen mukaan

Suojapeitteeseen tehdään tarvittaessa hiekkalaatikon kulmatolpille aukot. Tässä suojapeitteessä on huomioitu maaston epätasaisuus. Reunan korkeus vaihtelee 5-15 cm (Asiakkaan ottama kuva)

Hiekkalaatikon suojapeitteen reunoilla on lenkit koukkukiinnitystä varten. Niiden avulla suojapeite pysyy paikallaan kovemmassakin tuulessa. Jokapäiväisessä käytössä, suojaisella pihalla, lenkkejä ei edes aina tarvitse laittaa kiinni.


Suojan reunoilla on lenkit koukkukiinnitystä varten

 

Käyttäjät ovat ottaneet suojapeitteen hyvin vastaan. Lapsetkin oppivat pian avaamaan ja sulkemaan kevyen suojapeitteen. Kun suoja on laatikon päällä, hiekka pysyy puhtaana mutta myös kosteana – valmiina hiekkaleikkeihin.

Joko teidän pihan hiekkalaatikolla on suojapeite?

Hiekkalaatikon suojapeitteen hinta alk. 80 €
Tiedustelut katri@ketjutikki.fi

Hiekkalaatikon suojapeitteet Ketjutikin kaupasta.

 

Päivitetty 4.4.2022

 

Hiekkalaatikon suojapeite – 4-kulmainen

 

6 kommenttia artikkeliin ”Hiekkalaatikon suojapeite”

 1. Haluaisin tarjouksen
  Hiekkalaatikoiden suojapeitteistä
  3m x 6m ja
  4m x 5m (jossa liukumäki keskellä toisesta reunasta,tarvitsee jonkinlaisen aukon?)
  Mittatarkennuksia ,kun tarjous selviää .
  Kiitos

  1. Hei Ulla!
   Laitatko minulle sähköpostilla tarkemmat mitat ja kuvat hiekkalaatikoista (ainakin siitä, missä on liukumäki), jotta voin laskea hinnat. Laatikon sivumitan lisäksi tarvitsen vielä laatikon korkeuden.
   Tiedot voit laittaa katri(at)ketjutikki.fi

 2. Hei,
  Saisinko tarjouksen hiekkalaatikko suojapeitteestä. Laatikon koko on 223cmx210cm ja korkeus 33cm.
  Tulevatko koukut ja lenkit mukaan? Kiitos tarjouksesta etukäteen. Saanko sen sähköpostiini.
  Yt. Liisa Heinonen
  liisailonaheinonen@gmail.com

 3. Hei,

  Saisinko ystävällisesti tarjouksen hiekkalaatikon suojapeitteestä 2m x 2m x 20cm?

  Sisältyykö koukut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *