Vaatteiden korjausompelua ja muutostöitä

 

Ketjutikki palvelee asiakkaita aina sovitusti, asiakas kerrallaan. Haluan taata jokaiselle asiakkaalle rauhallisen käynnin ja aikaa sovitukseen. Varaa siis aika etukäteen!

Valmisvaatteet ovat harvoin juuri oikean kokoisia, lahkeet ovat liian pitkät tai hihat sormenpäissä. Vyötäröltä liian iso tai pieni hame tai housut jäävät käyttämättä. Tai käytössä vaatteesta ratkeaa sauma, nappi irtoaa tai vetoketju hajoaa. Mummolta peritty tai kirpputorilta löydetty aarre kaipaa vähän muodistusta tai muutama vuosi sitten käytössä ollut juhlavaate uutta ilmettä.  On monenlaisia syitä korjata ja muokata vaatteita. Vanhan vaatteen korjaaminen edistää kestävää kehitystä ja on jopa taloudellista. Aina ei tarvitse ostaa uutta, jos vanhasta saa vähän muokkaamalla käyttövaatteen. Ketjutikki auttaa ja korjaa.  Ketjutikissä onnistuu niin lahkeiden ja hameiden lyhennykset kuin juhlapukujen muokkaukset ja vuorinvaihdot takkiin sekä vetoketjun vaihdot. Vahvan neule osaamisen myötä korjataan myös neuletuotteita erilaisin työtavoin.

Nyt myös pesulapalvelut Ketjutikin kautta!

Ketjutikki ja Ajanpesu ITIS tekevät yhteistyötä. Tarvittaessa Ketjutikki pesettää vaatteesi korjauksen yhteydessä. Sinulta säästyy aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse käydä kahdessa paikassa.
https://www.ajanpesu.fi/hinnasto

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi etukäteen tuotteiden tuonnista sähköpostilla tai soittamalla.

http://www.ketjutikki.fi/ota-yhteytta/

Tuothan korjaukseen vain puhtaita tuotteita.

Ketjutikki sijaitsee Helsingin Pihlajamäessä Malmin hautausmaan vierellä, lähellä Viikkiä. Pihlajamäki asettuu Kehä I ja Lahdentien kulmaukseen. Bussit 70, 71, 73, 74, 77 ja 79 tulevat Pihlajamäkeen ja 550 Viikin puolelle noin 10 min kävelymatkan päähän. 

Ketjutikissä kerrotaan rehellisesti, jos korjaustyötä ei vaatteen kunnon tai jonkun muun syyn takia kannata toteuttaa. Sovituksen ja hinta-arvion saatuasi voit vielä perua korjaustarpeen. Varaathan sovitukseen tarvittavat asusteet, kengät ja alusvaatteet. Muutostöissä (esim. housun lyhennykset), joita ei soviteta Ketjutikissä ennen korjausta, asiakas vastaa itse antamistaan mitoista.

Laukkujen ja reppujen vetoketjujen vaihdot sekä useimmat nahkakorjaukset ovat suutarin töitä. Ketjutikki suosittelee kääntymään esim. Viikin uuden suurarin, Suutarimestari Villen puoleen.  

Sovitusaika 

Varaa aina etukäteen aika sovitukseen. Sovitukset onnistuvat pääsääntöisesti arkisin klo 9-18.30. (Poikkeavista ajoista ilmoitetaan etusivulla) Tarvittaessa myös viikonloppuisin onnistuu. Sovitukseen kannattaa varataan aikaa vaatteesta riippuen noin 10-30 min.

Sopimus korjaus- ja tilaustöistä

Sovitusta työstä saat aina kirjallisen kuitin, missä on tieto sovitusta työstä, hinta-arvio sekä aikataulusuunnitelman. Sopimuksessa annat luvan henkilötietojen rekisteröintiin Ketjutikin asiakasrekisteriin ja voit tilata Ketjutikin uutiskirjeen. 

Toimitusaika muutostöissä on 2-14 vuorokautta tai sopimuksen mukaan. Tuotteet noudetaan Ketjutikistä sovittuna ajankohtana.
Pesulapalvelun toimitusaika lisää Ketjutikin toimitusaikaa 2-5 arkipäivää.

Työn hinta maksetaan noudettaessa käteisellä tai pankkikortilla. Maksusta saat aina kuitin sähköpostiisi tai tekstiviestillä. Vain maksetut tuotteet luovutetaan.

Tapauskohtaisesti Ketjutikki voi vaatia jo korjaustyötä jättäessä osamaksun työn kokonaishinnasta (max. puolet hinnasta), mikäli katsoo sen tarpeelliseksi. Esimerkiksi isommissa projekteissa joissa käytetään Ketjutikin hankkimia materiaaleja.

Hakemattomia/maksamattomia tuotteita säilytetään 3 kk jonka jälkeen tuotteet ovat Ketjutikin omaisuutta.

Mikäli tuotetta ei sopimuksesta huolimatta tehdä asiakkaasta johtuvasta syystä, Ketjutikillä on oikeus veloittaa kohtuullinen korvaus käytetystä ajasta, esim. sovitukseen tai suunnitteluun kuluneesta ajasta.

Reklamaatio

Mikäli et ole tyytyväinen tehtyyn korjaukseen tai ompelutyöhön, otathan viipymättä yhteyttä. Vastaan tehdystä ompelutyöstä ja mielelläni katson työn kuntoon.

Korjaushintaan kuuluu:

  • Vaatteen sovitus

Tuotetta/tuotteita tuodessa sovitusaika on 10-30 min tuotteen mukaan. Lyhennykset/ kavennukset (housut, hame, takin hihat) 10-15 min/tuote

Useamman vaatteen sovitus tai isomman työn sovitus 15-30 min

Juhlapuvun sovitus 20-40 min

  • Ompelulangat  ja tarvikkeet

Tavallinen ompelulanka ja perustarvikkeet (esim. tukikangas) kuuluvat korjaushintaan. Erikoislangan käytöstä sovitaan tapauskohtaisesti ja laskutetaan erikseen. Vetoketjut ja mahdolliset muut tarvikkeet hinnoitellaan erikseen.

Vuorinvaihdossa käytetään joka asiakkaan tuomaa tai Ketjutikin hankkimaa kangasta, jolloin materiaalikustannukset hinnoitellaan erikseen.

Neuleet korjataan joko asiakkaan omalla langalla tai mahdollisimman samanlaisella langalla. Käytetty materiaali hinnoitellaan tapauskohtaisesti erikseen.

  • Viimeistelysilitys

Tuotteet viimeistellään höyryttämällä, joten tuote on heti käyttövalmis.

  • Vaatteen sovitus noudettaessa

Vaatteet voidaan sovittaa vielä noudettaessa ja tarkistaa muutostyön onnistuminen.

Kaikki korjaustyö sisältävät 24% alv

http://www.ketjutikki.fi/hinnasto/

(Päivitetty 4.6.2023)