Toimitusehdot

Voimassa 20.9.2018 alkaen
(Päivitetty 1.3.2019)

Verkkokauppa

KETJUTIKKI (Y-tunnus 2824719-5) myy käsityönä valmistamiansa tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen (*). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lähetyksiin lisätään kiinteä postimaksu 3,50 € (ei koske hiekkalaatikon suojapeitteitä). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 (*) Hiekkalaatikon suojus voidaan toimittaa myös taloyhtiölle jolloin voidaan myös laskuttaa. ks. poikkeavat tilaustiedot tiedot Hiekkalaatikon suojus –kohdasta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä valmis tilauskaavake. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron (isommat postipaketit) antamista tilauksen yhteydessä.  Tilauksen voi maksaa heti pankkikortilla tai pankkitunnuksin Checkout -maksupalvelun kautta tai vaihtoehtoisesti tilisiirtona. Tilauksen jälkeen ostaja saa heti viestin, että tilaus on vastaanotettu Ketjutikin kaupassa.

Tilisiirtona maksettaessa saat tilauksesta vielä erikseen vahvistuksen ja maksutiedot sähköpostiin 1. vuorokauden sisällä. HUOM! Mikäli viestiä ei näy parin päivän sisällä saapuneissa postissa, muistathan tarkistaa roskapostit! 🙂

Asiakastietojen käsittely

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Osoitetiedot hävitetään 2 kuukauden kuluttua tilauksen toimituksesta. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä voit antaa Ketjutikille luvan uutiskirjeen lähettämiseen. Tällöin asiakasrekisteriin tallennetaan nimi ja sähköpostiosoite. Voit perua koska vain luvan uutiskirjeiden lähettämiseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen katri@ketjutikki.fi.

Katso lisää asiakasrekisteristä:
https://www.ketjutikki.fi/asiakasrekisteri/

Maksaminen ja tilausvahvistus

Verkkokaupasta tilatut tuotteet maksetaan joko heti pankkikortilla, pankkitunnuksilla tai tilisiirtona myöhemmin saaduilla maksutiedoilla. Ketjutikissä on käytössä Checkout -maksutapa. Maksettuasi tuotteet Checkout -maksutavalla saat automaattisen vahvistuksen kaupasta.

Maksaessasi tilauksen pankkitunnuksilla muista palata maksun jälkeen vielä kauppaan, jotta tilaus rekisteröityy maksetuksi.

Tilisiirtona maksettavista ostoista saat ensin automaattisen tilausvahvistuksen. Tämän jälkeen saat erikseen sähköpostiin tilauksen maksutiedot. Kun maksutapahtuma näkyvät Ketjutikin tilillä tuote/tuotteet postitetaan viipymättä. Kun tuote/ tuotteet on postitettu, asiasta lähetetään vahvistus ja kuitti (pdf-muodossa) sähköpostilla.

HUOM!
Verkkokaupan tiedoista poiketen tuote voi olla loppu samanaikaisen suoramyynnin takia. Tästä tiedotetaan heti tilauksen saavuttua Ketjutikin verkkokaupan varausjärjestelmään jotta voimme neuvotella mahdollisesta korvaavasta tuotteesta tai selvittää saman tuotteen saatavuudesta.

Tilattuja tuotteita pidetään varattuna 5 vuorokautta maksutietojen lähettämisen jälkeen. Mikäli maksu ei näy Ketjutikin tilillä 5 vuorokauden kuluessa, tilaus katsotaan puretuksi.

Toimitustavat ja postituskulut

Jokaiseen toimitukseen lisätään kiinteä postimaksut 3,50 €. Koskee kaikkia verkkokaupan valmiita tuotteita,  ei koske hiekkalaatikon suojia.  Hiekkalaatikon suojapeiteden tilaukset käsitellään erikseen, eikä tilausta voi maksaa Checkout -palvelun kautta. Postimaksu 10 € lisätään tuotteen hintaan.

Ketjutikki toimittaa tuotteita vain Suomeen.

Toimitamme tilaukset postitse kirjeenä tai paketit pakettiautomaatilla postitoimipisteisiin tai toiseen pakettiautomaattiin. Postipakettina lähetettyihin toimituksiin vaaditaan vastaanottajan puhelinnumero.

Huomiothan postin uudet toimitusajat. 1.3.2019 alkaen posti jakaa kirjeet vastaanottajalle pääsääntöisesti neljässä (4) päivässä.

Nouto Ketjutikistä

Verkkokaupassa on käytössä kiinteä postimaksu 3,50 €/lähetys. Tuotteet voi myös noutaa postimaksutta suoraan Ketjutikistä, Pihlajamäestä. 

Valitse Verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen maksutavaksi ”tilisiirto” ja ilmoita noudosta tilauksen yhteydessä. Saat tilauksesta automaattisen vahvistuksen lisäksi vielä erikseen sähköpostin, jossa voimme sopia tuotteiden noudosta.

Ilman postimaksua tehtävät tilaukset maksetaan hakiessa käteisellä tai pankkikortilla (Käytössä iZettele korttikone). 

Verkkokaupassa varatut tuotteet tulee noutaa viiden päivän sisällä. Mikäli tuotteita ei ole noudettu 5 vuorokauden kuluessa, katsotaan varaus perutuksi.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-4 päivää. Tilaustuotteiden aikataulu sovitaan aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Huomiothan postin pidentyneen toimitusajan 1.3.2019 alkaen.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen katri@ketjutikki.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
Ketjutikki
Katri Tarkiainen
Ketokivenkaari 14 A 1
00710 Helsinki

katri@ketjutikki.fi
044 2416215

Poikkeukset peruutusoikeuteen:
Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 € maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.