Toimitusehdot

Voimassa 6.8.2020 alkaen
(Päivitetty 16.8.2020)

Verkkokauppa

KETJUTIKKI (Y-tunnus 2824719-5) myy käsityönä valmistettuja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen (*). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lähetyksiin lisätään kiinteä toimitusmaksu 4 € (ei koske hiekkalaatikon suojapeitteitä). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 (*) Hiekkalaatikon suojus voidaan toimittaa myös taloyhtiölle jolloin tuote voidaan myös laskuttaa. ks. poikkeavat tilaustiedot tiedot Hiekkalaatikon suojapeite –kohdasta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä valmis tilauskaavake. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja toimitusosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.  Tilaukset maksetaan heti pankkikortilla tai pankkitunnuksilla Checkout -maksupalvelun kautta. Tilauksen jälkeen ostaja saa heti viestin, että tilaus on vastaanotettu Ketjutikin kaupassa.

Asiakastietojen käsittely

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Osoitetiedot hävitetään 2 kuukauden kuluttua tilauksen toimituksesta. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä voit antaa Ketjutikille luvan uutiskirjeen lähettämiseen. Tällöin asiakasrekisteriin tallennetaan nimi ja sähköpostiosoite. Voit perua koska vain luvan uutiskirjeiden lähettämiseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen katri@ketjutikki.fi.

Katso lisää asiakasrekisteristä:
https://www.ketjutikki.fi/asiakasrekisteri/

Maksaminen ja tilausvahvistus

Verkkokaupasta tilatut tuotteet maksetaan heti pankkikortilla tai pankkitunnuksilla. Ketjutikissä on käytössä Checkout -maksupalvelu. Maksettuasi tuotteet, saat automaattisen vahvistuksen kaupasta.

Maksaessasi tilauksen muista palata maksun jälkeen vielä kauppaan, jotta tilaus varmasti rekisteröityy maksetuksi.

Kun tuote/ tuotteet on postitettu, asiasta lähetetään vahvistusviesti ja kuitti (pdf-muodossa) sähköpostilla.

HUOM!
Verkkokaupan tiedoista poiketen tuote voi olla loppu samanaikaisen suoramyynnin takia. Tästä tiedotetaan heti tilauksen saavuttua Ketjutikin verkkokaupan varausjärjestelmään, jotta voimme neuvotella mahdollisesta korvaavasta tuotteesta tai selvittää saman tuotteen saatavuudesta.

Toimitustavat ja toimituskulut

Jokaiseen toimitukseen lisätään kiinteä toimitusmaksut 4 €. Koskee kaikkia verkkokaupan valmiita tuotteita, lukuun ottamatta tilauksesta tehtyjä hiekkalaatikon suojapeitteitä.  Hiekkalaatikon suojapeitteiden tilaukset käsitellään erikseen, eikä tilausta voi maksaa Checkout -palvelun kautta. Toimitusmaksu 10 € lisätään tuotteen hintaan. Katso Hiekkalaatikon suojapeitteiden erillinen tilausohje tästä.

Ketjutikki toimittaa tuotteita vain Suomeen.

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti postitse kirjeenä, hiekkalaatikon peitteet pakettina. Pakettitoimituksiin vaaditaan vastaanottajan puhelinnumero.

Huomiothan, että posti jakaa kirjeet vastaanottajalle pääsääntöisesti neljässä (4) päivässä.

Nouto Ketjutikistä

Verkkokaupassa on käytössä kiinteä toimitusmaksu 4 €/lähetys. Tuotteet voi myös noutaa toimitusmaksutta sovitusti suoraan Ketjutikistä, Pihlajamäestä.

Valitse Verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen maksutavaksi ”nouto” ja ilmoita toivomasi noutoaika tilauksen yhteydessä. Saat tilauksesta automaattisen vahvistuksen lisäksi vielä erikseen sähköpostin, jossa voimme sopiva tuotteisen noudosta. Nouto onnistuu vain sovitusti,(pääsääntöisesti arkisin klo 8.30-15.30 tai illalla klo 17-19.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää +postin toimitusaika. Tilaustuotteiden aikataulu sovitaan aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Ketjutikki käyttää ensisijaisesti postin palveluja eikä vastaa postin aiheuttamista viivästyksestä.

Kesäloman aikana toimitusaika voi olla muutaman päivän normaalia pidempi. (Tilaustuotteita ei valmisteta eikä toimiteta kesäloman aikana.) 

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen katri@ketjutikki.fi tai kirjeenä postitse alla olevaan palautusosoitteeseen.  Saatuasi kuittauksen palautusilmoituksesta, tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu Ketjutikkiin.

Palautusosoite:
Ketjutikki
Katri Tarkiainen
Ketokivenkaari 14 A 1
00710 Helsinki

katri@ketjutikki.fi
044 2416215

Poikkeukset palautusoikeuteen:

Palautussoikeus ei koske tilaustuotteita, asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Kankaiset kasvomaskit ovat hygieniatuotteita, joilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 € maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

Kysyttävää/ palaute verkkokaupan käytöstä

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta Ketjutikin verkkokaupan käytöstä tai tuotteista, ota yhteyttä katri@ketjutikki.fi tai 044 2416 215. Ketjutikki auttaa mielellään!