Toimitusehdot

Voimassa 5.1.2023 alkaen
(Toimitusehdot päivitetty 12.12.2023)

Verkkokauppa

KETJUTIKKI (Y-tunnus 2824719-5) myy käsityönä valmistettuja tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen (*). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lähetyksiin lisätään kiinteä toimitusmaksu 6 € (ei koske hiekkalaatikon suojapeitteitä). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Toimitusehdot tarkistetaan ja päivitetään säännöllisesti.

 (*) Hiekkalaatikon suojus voidaan toimittaa myös taloyhtiölle jolloin tuote voidaan myös laskuttaa. ks. poikkeavat tilaustiedot tiedot Hiekkalaatikon suojapeite –kohdasta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja lähettämällä valmis tilauskaavake. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja toimitusosoitteen antamista aina tilauksen yhteydessä.  Tilaukset maksetaan heti pankkikortilla tai pankkitunnuksilla Paytrail -maksupalvelun kautta. Tilauksen jälkeen ostaja saa heti viestin, että tilaus on vastaanotettu Ketjutikin kaupassa. Kun tilaus on käsitelty, Ketjutikki lähettää uuden viestin ja kuitin kaupasta ostajan sähköpostiin.

Asiakastietojen käsittely

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Osoitetiedot hävitetään 2 kuukauden kuluttua tilauksen toimituksesta. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen yhteydessä voit antaa Ketjutikille luvan uutiskirjeen lähettämiseen. Tällöin asiakasrekisteriin tallennetaan nimi ja sähköpostiosoite. Voit perua koska vain luvan uutiskirjeiden lähettämiseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen katri@ketjutikki.fi.

Katso lisää asiakasrekisteristä:
https://www.ketjutikki.fi/asiakasrekisteri/

Maksaminen ja tilausvahvistus

Verkkokaupasta tilatut tuotteet maksetaan heti pankkikortilla tai pankkitunnuksilla. Ketjutikissä on käytössä  Paytrail -maksupalvelu, (*) Maksettuasi tuotteet, saat automaattisen vahvistuksen kaupasta.

Maksettuasi tilauksen muista palata maksun jälkeen vielä kauppaan, jotta tilaus varmasti rekisteröityy maksetuksi.

Kun tuote/ tuotteet on postitettu, asiasta lähetetään vahvistusviesti ja kuitti (pdf-muodossa) sähköpostilla.

HUOM!
Verkkokaupan tiedoista poiketen tuote voi olla loppu samanaikaisen suoramyynnin takia. Tästä tiedotetaan heti tilauksen saavuttua Ketjutikin verkkokaupan varausjärjestelmään, jotta voimme neuvotella mahdollisesta korvaavasta tuotteesta tai selvittää saman tuotteen saatavuudesta.

(*) Maksupalvelun tarjoaja Checkout on 5.10.2021 lähtien nimeltään Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

Toimitustavat ja toimituskulut

Jokaiseen toimitukseen lisätään kiinteä toimitusmaksut 6,00 €. Koskee kaikkia verkkokaupan valmiita tuotteita. Tilauksesta tehdyt tuotteet käsitellään erikseen sähköpostitse ja niiden toimitusmaksu voi poiketa verkkokaupan kiinteästä maksusta. Tilaustuotetta ei voi maksaa verkkokaupan kautta. Hiekkalaatikon suojapeitteiden toimitusmaksu on 10 €  Katso Hiekkalaatikon suojapeitteiden erillinen tilausohje tästä.

Ketjutikki toimittaa tuotteita vain Suomeen.

Toimitamme tilaukset pikkupakettina (xxs-pakettina/kirjeenä) tai pakettina Postin tai Matkahuollon kautta. Valitessa toimitustavaksi Matkahuolto, muista ilmoittaa lisätietoihin, mistä toimipisteestä haluat paketin noutaa. Pakettitoimituksiin vaaditaan vastaanottajan puhelinnumero. Huomiothan, että posti jakaa kirjeet vastaanottajalle pääsääntöisesti neljässä (4) päivässä.

Nouto Ketjutikistä

Verkkokaupassa on käytössä kiinteä toimitusmaksu 6 €/lähetys. Tuotteet voi myös noutaa toimitusmaksutta sovitusti suoraan Ketjutikistä, Pihlajamäestä.

Valitse Verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen maksutavaksi ”nouto” ja ilmoita toivomasi noutoaika tilauksen yhteydessä. Saat tilauksesta automaattisen vahvistuksen lisäksi vielä erikseen sähköpostin, jossa sovimme tuotteiden noudosta. Nouto onnistuu vain sovitusti, pääsääntöisesti arkisin klo 9-18.30.

Nouto sovitusti ennen joulua viimeistään to 21.12.2023.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää +postin/matkahuollon toimitusaika. Tilaustuotteiden aikataulu sovitaan aina erikseen. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Ketjutikki käyttää Postin ja Matkahuollon palveluja eikä vastaa postin aiheuttamista viivästyksestä.

Loma-aikaan toimitusaika voi olla muutaman päivän normaalia pidempi. (Tilaustuotteita ei valmisteta eikä toimiteta loman aikana.)

Poikkeavista toimitusajoista kerrotaan aina Verkkokaupan etusivulla.

 

Toimitus jouluksi? Tilauksen toimitus postin kautta: ostot verkkokaupasta tehtävä viimeistään to 14.12. klo 14 (Postin ohjeiden mukaan pikkupaketti tulee postittaa viimeistään to 14.12.23)

Tilauksen toimitus matkahuollon kautta: ostot verkkokaupasta tehtävä viimeistään ti 19.12. klo 15 (Muista ilmoittaa matkahuollon toimipiste tilauksessa!)

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa ja palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen katri@ketjutikki.fi. Saatuasi kuittauksen palautusilmoituksesta, tuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja mahdollisessa alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat  kokonaisuudessaan asiakkaan vastuulla. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden olla palauttamatta maksamaasi summaa.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 7 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu Ketjutikkiin. Suosittelemme palauttamaan tuotteen postin tai matkahuollon kautta seurantatunnuksellisessa paketissa ja ilmoittamaan seurantatunnus myös Ketjutikkiin, jotta voimme molemmat seurata paketin kulkua.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Mikäli tuotteessa ei ole valmistusvikaa tai virhettä, sitä ei voi palauttaa tai vaihtaa palautusajan (14 vuorokautta) jälkeen.

Huom! Ketjutikin lahjakortilla ei ole palautusoikeutta. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Lahjakortti on käytettävä voimassaoloaikana (6kk tai 12kk ostohetkestä).

Palautusosoite:
Ketjutikki
Katri Tarkiainen
Ketokivenkaari 14 a  A 1
00710 Helsinki

katri@ketjutikki.fi
044 2416215

Poikkeukset palautusoikeuteen:

Palautussoikeus ei koske tilaustuotteita, asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 10 € maksun. Uudelleen lähettäminen laskutetaan erikseen.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

Kysyttävää/ palaute verkkokaupan käytöstä

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta Ketjutikin verkkokaupan käytöstä tai tuotteista, ota yhteyttä katri@ketjutikki.fi tai 044 2416 215. Ketjutikki auttaa mielellään!