Hiekkalaatikon suojapeite

Hiekkalaatikon suojapeitteitä ei valmisteta eikä toimiteta Ketjutikin kesäloman aikana 8.7-7.8.24
Kesän toimitukset vahvistettava viimeistään viikolla 26. 

Hiekkalaatikon suojapeite ommellaan tilauksesta asiakkaan antamien mittojen mukaan. Suojapeite on vettä läpäisevää PP-muovia, jossa on UV suojaus. Materiaali on kevyttä, taipuisaa ja kestävää kudottua kangasta. Hiekkalaatikon erilaiset muodot on mahdollista toteuttaa ja huomioida mm. hiekkalaatikon päätytolpat.

Hiekkalaatikon suojapeitteen reunoilla on D-lenkit koukkukiinnitystä varten. Myös kiinnityskoukkuja on saatavilla tilauksen yhteydessä 4 kpl/4 €

Tuotteen tilaaminen:

Ota yhteyttä Ketjutikkiin sähköpostilla katri@ketjutikki.fi tai soittamalla 044 2416215 ennen tilauksen tekemistä, jotta voimme varmistaa tuotteen oikeat mitat ja hinnan.
Hiekkalaatikon suojapeitteen tilaukseen tarvitaan hiekkalaatikon tarkat mitat: leveys x leveys x haluttu reunan korkeus. Reunan korkeudessa tulee huomioida koukkukiinnitykselle tarvittava vähintään noin 5 cm tila. Toisin sanoen haluttu korkeus on vähintään 5 cm pienempi kuin laatikon reunan korkeus.
Toimitusaika vahvistetun tilauksen/maksun jälkeen on noin 1-2 viikkoa. Tarkempi aikataulu sovitaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

Tilaukset valmistetaan tilausvahvistuksen jälkeen saapumisjärjestyksessä.

Tilaukset taloyhtiöille ja yrityksille:

Taloyhtiölle, kunnalle tai yritykselle tilatut Hiekkalaatikon suojapeitteet voidaan myös laskuttaa. Tällöin tilaukseen tarvitaan Taloyhtiön/yrityksen nimi ja Y-tunnus, laskutustiedot (PDF-lasku sähköpostiin tai verkkolasku), toimitusosoite ja yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Lisätietoa suojapeitteen tilaamisesta: katri@ketjutikki.fi

Toimitus ja toimitusmaksu

Hiekkalaatikon suojapeite toimitetaan pakettina postin tai matkahuollon kautta. Toimitusmaksu on muusta verkkokaupasta poiketen alk. 10 €/lähetys. Suojapeitteen voi myös sovitusti noutaa Ketjutikistä, Helsingin Pihlajamäestä.

Maksaminen

Hiekkalaatikon suojapeite maksetaan pääsääntöisesti tilisiirtona tilauksen yhteydessä. Suojapeitettä ei ole mahdollista maksaa verkkokaupan kautta. Taloyhtiötä/yrityksiä voidaan laskuttaa.

Erilaisten hiekkalaatikon suojapeitteiden esittelyvideo YouTubessa.

(Päivitetty 19.6.2024)

Näytetään kaikki 4 tulosta