Villasukat

Ketjutikin villasukat neulotaan tasona neulekoneella. Johtuen neuletekniikasta, sukan sivussa on käsin ommeltu sauma.

Kuviot villasukkaan neulotaan joko monivärisenä jacquard-neuleena tai kirjoneuleena ilman pitkiä lankajuoksuja. Jacquard -neuleessa nurjalle puolelle ei tule ollenkaan näkyviä lankajuoksuja. Neulos on kuviolankojen mukaan raidallinen nurjalta puolelta. Jacquard -neulos ei ole yhtä joustava, kuin tavallisen villasukan resori. Sukat tehdään yksittäin käsityönä, vaikkakin neulekoneella. Jotain yksilöllisiä eroja saattaa olla sukkien välillä.

Sukan materiaali on ohuenko, käyttöä kestävä, konepestävä sukkalanka (75% villa ja 25% polyamidi, langan vahvuus 100g =425m) Käytössä on useamman valmistajan lankoja. Ketjutikin oman lankavarasto vaihtelee, lankatilauksia tehdään tarpeen mukaan.

Verkkokaupassa on vaihtelevasti pieni valikoima valmiita sukkia. Sukkien koko, väri ja mallivalikoima vaihtelee. Teen myös sukkia tilauksesta, jolloin saat haluamasi mallin oikean kokoisena ja haluamillasi väreillä.
Tilauksesta tehtyjen sukkien toimitusaika on 2-3 viikkoa. Tarkista aina tarkempi aikataulu etukäteen. Sukat valmistetaan Ketjutikin oman kokotaulukon mukaan. Tilaussukissa voidaan huomioida asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Mikäli haluat aivan oman sukkamallin, ota yhteyttä katri(at)ketjutikki.fi niin jutellaan lisää.

Tilauksiin lisätään toimitusmaksu 6,00 €/tilaus. Villasukat toimitetaan  pakettina matkahuollon tai postin kautta.

Näytetään kaikki 8 tulosta