Joulukuusikalenteri

135,00 

2 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Joulukuusikalenteri on kiva ja kestävä vaihtoehto tavarakalenterille.

Joulukuusikalenterissa joka päivä lisätään yksi koriste kuuseen. Päiviä ei ole numeroitu, joten jokainen saa itse päättää, minkä koristeen laittaa minnekin. Koristeita on erilaisia (sydän, pallo, piparkakku, lahjapaketti, joulusukka yms.) ja mukana on joulukuun tapahtumiin liittyviä koristeita, mm. adventtikynttilät ja Suomen lippu, jotka on kiva laittaa juuri kyseisenä päivänä. Kuusen latvaan on varattu tähti, mutta jokainen saa päättä itse, koska sen sinne laittaa. Koristeet kiinnitetään tarralla kuuseen.

Joulukuusi on ommeltu samettisen pehmeästä tikkikankaasta (100 % polyesteri) ja koristeet askarteluhuovasta. Osassa koristeita on askarteluvanua täytteenä. Kuusen tausta on puuvillakangasta. Takana on tukirimat jokaisen kerroksen kohdalla, jotta kalenteri ei taivu. Kalenterin takana on valkoinen kangaslappu, johon halutessaan voi kirjoittaa saajan nimen ja vuosiluvun. Mukaan tulee kankainen pussi irtokuvioille.

Joulukuusen mitat: leveys alhaalla noin 55 cm, korkeutta on noin 70 cm. Kuusen latvassa on kiinnityslenkki, jolla kalenterin voi laittaa seinälle tai vaikka ovenkahvaan.

Irtokuvioiden värit ja mallit voivat poiketa mallikuvasta. Sisältää pieniä osia, joten kalenteria ei suositella alle 3 vuotiaille tukehtumisvaaran takia.

Joulukuusikalenteri toimitetaan postin tai matkahuollon paketilla. Tuotteeseen lisätään kiinteä toimitusmaksu 6 €/lähetys

Lue lisää joulukuusikalenterista blogista.