Lahjakortti ompelupalveluihin

10,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lahjakortti Ketjutikin ompelupalveluihin

Lahjakortti on arvoltaan alkaen 10€ ja käytettävissä Ketjutikin korjaus- ja tilausompelupalveluihin. Ostamalla useamman lahjakortin (=tuote), saat arvoltaan suuremman lahjakortin. 1 tuote =10€, 2 tuotetta= 20€, 3 tuotetta= 30€ ja niin edelleen.

Maksettuasi Lahjakortin saat sähköpostiisi tulostettavan lahjakortin ja koodin jolla maksetaan Ketjutikin ompelimossa. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Lahjakortti tehdään aina yksilöllisesti, joten lahjakortin toimitus vie hetken, riippuen kaupanteon ajankohdasta.

Mikäli haluat ostaa lahjakortin jollekin muulle summalle tai tietylle tuotteelle, ota yhteyttä sähköpostilla katri@ketjutikki.fi. Katso lisätietoja Ketjutikin ompelutöiden hinnoista.

Lahjakortti on voimassa vain Ketjutikin ompelupalveluihin. Lahjakorttia voi käyttää osissa. Lahjakorttia käytettäessä kortin koodi tulee ilmoittaa käyntiaikaa sopiessa. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

HUOM!

Mikäli ostat verkkokaupasta vain lahjakortin, muista merkitä kassalla tilaukseen ”nouto”, jotta sinulta ei veloiteta toimitusmaksua (6,00€)! Jos haluat valmiiksi tulostetun lahjakortin postitse, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä ja  maksa toimitusmaksu normaalisti. (Verkkokauppa vaatii aina ostajan osoitetietojen kirjaamista, vaikka tuotetta ei postiteta)