Lahjakortti verkkokauppaan

10,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lahjakortti Ketjutikin verkkokauppaan.

Lahjakortti on arvoltaan alkaen 10€ ja käytettävissä Ketjutikin verkkokauppaan. Ostamalla useamman lahjakortin (=tuote), saat arvoltaan suuremman lahjakortin. 1 tuote =10€, 2 tuotetta= 20€, 3 tuotetta= 30€ ja niin edelleen.

Maksettuasi Lahjakortin saat sähköpostiisi tulostettavan lahjakortin ja koodin jolla voi maksaa Ketjutikin verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortti tehdään aina yksilöllisesti, joten lahjakortin toimitus vie hetken, riippuen kaupanteon ajankohdasta.

Lahjakorttia tulee käyttää kerralla. Ylijäänyttä summaa ei palauteta eikä lahjakorttia vaihdeta rahaksi. Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin verkkokaupan kuponkeihin.

Mikäli haluat ostaa lahjakortin jollekin tietylle tuotteelle tai muulle summalle, ota yhteyttä sähköpostilla katri@ketjutikki.fi.

HUOM!

Mikäli ostat verkkokaupasta vain lahjakortteja, muista merkitä kassalla tilaukseen ”nouto”, jotta sinulta ei veloiteta toimitusmaksua (6,00€)! Jos haluat valmiiksi tulostetun lahjakortin postitse, ilmoita siitä tilauksen yhteydessä ja  maksa toimitusmaksu normaalisti. (Verkkokauppa vaatii aina ostajan osoitetietojen kirjaamista, vaikka tuotetta ei postiteta.)