Kauppa

Tervetuloa Ketjutikin verkkokauppaan.

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat käsityönä valmistettuja ja Ketjutikin omia malleja. (Silmukkamerkit ja napit ovat jälleenmyyntituotteita, mutta myös käsityönä valmistettuja.)

Kaikkiin tilauksiin lisätään kiinteä toimitusmaksu 3,50 € / toimitus. (Ei koske Hiekkalaatikon suojapeiteitä. Katso erillinen tilausohje!) Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kirjeenä postitse. Hiekkalaatikon suojapeitteet pakettina.

Verkkokaupan tuotteet maksetaan pankkikortilla, pankkitunnuksin (käytössä Checkout -maksupalvelu) tai tilisiirtona. Maksetut tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian maksun saavuttua. Ostokset voi myös noutaa sovitusti suoraan Ketjutikistä, Pihlajamäestä. 

Lue tarkemmin toimitusehdoista tästä. 


 

Henkilökohtainen viesti tuotteiden kanssa ilahduttaa lahjan saajaa

Tilaa lähetys suotaan lahjan saajalle. Halutessasi voit kirjoittaa henkilökohtaisen saatekirjeen vastaanottajalle, joka tulostetaan väriprintterillä lähetyksen mukaan -ja ihan ilman erillistä veloitusta! 

Kirjoita tilauksen lisätietoihin, milloin toivot paketin olevan perillä ja tieto, että laitat kirjeesi/viestisi (pdf-muodossa) sähköpostilla katri(a)ketjutikki.fi. Huomiothan postin vievän noin 4 päivää.