Verkkokauppa

 

Tervetuloa Ketjutikin verkkokauppaan.

 

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat käsityönä valmistettuja ja Ketjutikin omia malleja. (Silmukkamerkit ja napit ovat jälleenmyyntituotteita, mutta myös käsityönä valmistettuja.) Verkkokauppa on aina auki, toimitukset lähetetään normaalisti 1-2 päivän sisällä. (Loma-aikoina poikkeavat toimitusajat.)

Kaikkiin tilauksiin lisätään kiinteä toimitusmaksu 4 € / toimitus. (Ei koske Hiekkalaatikon suojapeiteitä. Katso erillinen tilausohje!) Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kirjeenä postitse. Hiekkalaatikon suojapeitteet pakettina.

Verkkokaupan tuotteet maksetaan pankkikortilla tai pankkitunnuksin (käytössä Checkout -maksupalvelu). Maksetut tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian tilauksen jälkeen. Ostokset voi myös noutaa sovitusti suoraan Ketjutikistä, Pihlajamäestä. 

Lue tarkemmin toimitusehdoista tästä. 

 

Vinkki: Tilaa lahjaksi Ketjutikin tuotteita suoraan vastaanottajan osoitteella. Halutessasi pakettiin lisätään henkilökohtainen viestillä saajalle. Viesti toimitetaan tilauksen jälkeen sähköpostilla Ketjutikkiin, jossa se tulostetaan paketin mukaan.

 

(Päivitetty 22.5.2021)