Puutarhakassi

Puutarhakassi on kätevä ja monikäyttöinen apuri pihatöissä. Kassin avulla voi helposti kerätä pihan roskat ja kuljettaa isompaan kompostiin. Tarvittaessa kassi toimii itsekin kompostina. Voit kerätä kaikki pihan roskat ja jättää ne sinne maatumaan. Toki Puutarhakassia voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen, tavaroiden säilytykseen ja kuljetukseen, kuten muitakin vastaavia isoja muovikasseja. Puutarhakassi on vedenläpäisy, mikä kompostina käytettäessä on varsin kätevä. UV suojattuina PP-muovi kestää erilaisia sääoloja hyvin.
Puutarhakassia on helppo kantaa pitkien kantohihnojen avulla. Tarvittaessa hihnat voi solmia yhteen ja sulkea kassin.

Käytetty materiaali on UV-suojattua ja vettä läpäisevää PP muovia, joten kassin pohjalle ei jää turha vesi lillumaan. Väriltään materiaali on mustaa, vihreillä ruuduilla, Kantohihnat PR-nauhaa. Kangas kestää hyvin pakkasta ja auringon paahdetta. Mikäli kassia tarvitsee puhdistaa, käsinpesun tai suihkutuksen tarvittaessa riittää. Huomioithan, että terävät kepit voivat rikkoa kudotun kankaan.

Lue lisää puutarhakassista blogista.

Puutarhakasseja on nyt saatavilla muutama kokovaihtoehto. Kassissa on reilun kokoinen pohja, jotta kompostikassi pysyy hyvin pystyssä.
Puutarhakassin kokovaihtoehdot:

leveys x korkeus (pohja)
L -koko Iso 84 cm x 49 cm (pohja 55 x 33)
M30 -koko 69 cm x 34 (pohja 40 x 30)
M25 -koko 69 cm 44 cm (pohja 44 x 25)

Tilaukseen lisätään kiinteä postimaksu 4 € / lähetys

Näytetään kaikki 3 tulosta